Σελίδες

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Οδυνηρή ήττα για τη Νίκη Βόλου



Ύστερα από άσχημη εμφάνιση η Νίκη Βόλου γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Δόξα Κρανούλας. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Παπαβασιλείου στο 32'. 

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Βασιλειάδης, Κοτσίνας, Τσιούλας, Μπιλιλής, Παπαβασιλείου, Ρόβας (75' λ.τρ. Θρασκιάς), Βατσής (85' Γιάκος), Χήρας, Γκαρόζης (62' Γκόλιας), Κρολ, Φραγκίεβιτς. 
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τάσσος, Πέτρας, Στουρνάρας, Τσαγγάρης (68' Βλάχος), Τσερκέζος, Μακράκης, Ντάνισιτς, Καλαμιώτης, Παπαδήμας (58' Καρακώστας), Κυπτίου (46' Ναβαρέτε), Νάστος.

Κίτρινες: Μακράκης, Ντάνισιτς, Φραγκίεβιτς, Παπαβασιλείου, Καλαμιώτης, Μπιλιλής 
Στον πάγκο της Δόξας Κρ.: Θρασκιάς, Δάσκαλος, Γκόλιας, Μπαντής, Σταμούλης, Γιάκος, Χαμπίμπης
Στον πάγκο της Νίκης Β.:Τσικνίδης, Ναβαρέτε, Χρυσοχοϊδης, Βλαχοκυριάκος, Καρακώστας, Βλάχος, Μπαϊμάκης

Το φιλμ του αγώνα
32' Κόρνερ Φραγκίεβιτς, κεφαλιά Παπαβασιλείου και 1-0!
35' Ο Παπαδήμας τράβηξε τον Κρολ στη μεγάλη περιοχή, ο Αποστλόπουλος έκλεισε τα μάτια στο καθαρό πέναλτι.
45' 4 λεπτά καθυστερήσεις για τη διακοπή του αγώνα
59' Ο Καρακώστας βρέθηκε αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή, έκανε κακό κοντρόλ και έδωσε τη δυνατότητα στον Βασιλειάδη να βγει και να μπλοκάρει. 
75' Σουτ του Καρακώστα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του Βασιλειάδη, αλλά κατέληξε ελάχιστα άουτ.
81' Χαμηλή έκτελεση φάουλ του Θρασκιά, ο Κρολ δεν έβαλε καλά το πόδι στο πλασέ που έκανε στο ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Τάσσου.
86' Μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Μακράκη, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Βασιλειάδη.
87' Αντεπίθεση για την Κρανούλα, ο Κρολ από πλάγια θέση σούταρε, ο Τάσσος έκανε την απόκρουση του αγώνα, από κοντά ο Χήρας την κεφαλιά σε ανυπεράσπιστη εστία, έστειλε την μπάλα άουτ!
 
Μικρά-Μικρά
-Μεγάλη ένταση στην κερκίδα όταν οι οπαδοί της Νίκης Βόλου εντελώς αναιτιολόγητα έβρισαν τους φιλάθλους των γηπεδούχων. Πετάχτηκαν δεκάδες μπουκάλια και έσπασαν πολλά καθίσματα οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, ενώ έχουμε και διακοπή του αγώνα για 5 λεπτά! 5 αστυνομικοί προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση...!
-Επιπλέον αστυνομική δύναμη έκανε την εμφάνισή της στο γήπεδο για την τήρηση της τάξης. Τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει. 
-"Πυροσβεστικό" ρόλο χρειάστηκε να παίξει ο πρόεδρος της Προοδευτικής Περάματος, ο οποίος έχει καταγωγή από τον Βόλο και είναι υποστηρικτής της Νίκης.  
-Μία ακόμα διμοιρία ΜΑΤ έφτασε στο γήπεδο περίπου στο 55' του αγώνα.

Πηγή: www.super-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου