Σελίδες

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Με επιτυχία ο χορός της Ερασιτεχνικής Νίκης

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ερασιτεχνικής Νίκης στο κέντρο διασκέδασης “See You”.
Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και γέμισαν την αίθουσα και όσους δεν μπόρεσαν να είναι εκεί αλλά η παρουσία τους δηλώθηκε με τα θερμότερα μηνύματα που έστειλαν.
Η βραδιά ξεκίνησε με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης Κώστα Μανιατάκη να απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό στους παραβρισκόμενους.
Αρκετοί ήταν οι επίσημοι που τίμησαν με την παρουσία τους την Ερασιτεχνική Νίκη, μεταξύ αυτών οι Βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Κώστας Καρτάλης, Απόστολος Νάνος και Παύλος Μαρκάκης, ο αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας και Αισωνίας κ. Νίκος Μαυρόπουλος, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου Ζέττα Μακρή, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Απόστολος Παπατόλιας.
Επίσης, η Ερασιτεχνική Νίκη ευχαριστεί για την παρουσία τους, την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, το Blue Club “Π. Ντοκούζης”, τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου αλλά πάνω απ’ όλους τον μεγάλο κόσμο που δίνει ώθηση για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε κλήρωση λαχειοφόρου με μεγάλα δώρα και οι αριθμοί που κέρδισαν είναι οι: 1134, 1656, 1659, 3250, 3665. Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τα καταστήματα που προσέφεραν αφιλοκερδώς τα δώρα τους, “Δημήτρης Ιωαννίδης ΗΛΜΑΚ” Λ. Ειρήνης 38, “ΑΦΟΙ Μ. Πολύζου A.E.” Δημητριάδος 77, “Πέρσικα” Λ. Αθηνών, Κοσμηματοπωλείο “Αδαμάντινο” Κ. Καρτάλη 120.
Τέλος, η διοίκηση του συλλόγου θέλει να επισημάνει την άψογη συνεργασία που είχε με τη διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης “See You” και να ανανεώσει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου