Σελίδες

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Η ενορχηστρωμένη  παρωδία επαναλαμβάνεται

Διαβάσαμε την ανακοίνωση της Κοζάνης που μιλούσε για Ζούγκλα στον μεταξύ μας αγώνα και αναρωτιόμαστε αν βρισκόμαστε στο ίδιο γήπεδο.
Είναι γεγονός κύριοι πως το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» θεωρείτε μια από τις πιο καυτές έδρες της Ελλάδος.
Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο ο κόσμος της Νίκης πάντα ήταν, είναι και θα είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.
Όμως άλλο το πάθος των φιλάθλων για να εμψυχώσουν τους παίκτες μας και άλλο οι αθλιότητες που γράψατε.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας είμαστε υποχρεωμένοι να παραδεχθούμε πως πράγματι νεαρός οπαδός μας, έριξε στον αγωνιστικό χώρο μία αποκριάτικη κροτίδα.
Αμέσως εντοπίσθηκε από μέλη των οργανωμένων συνδέσμων μας και εκδιώχθηκε κακήν–κακώς από το γήπεδο.
Άλλωστε στο φύλο του αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής, που πήρε και τα συγχαρητήρια των αντιπάλων μας, αναφέρει ξεκάθαρα το γεγονός και μάλιστα προσθέτει πως μετά από παρέμβαση της διοίκησης δεν υπήρξε συνέχεια.
Επίσης η διοίκηση της Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου, φρόντισε να διαθέσει αποκλειστικά στους 5 φίλους της Κοζάνης που ταξίδεψαν στον Βόλο, μία κερκίδα 2000 θεατών (θύρα 2 Μαιάνδρου), χωρίς βέβαια να τους ζητήσουν εισιτήριο.
Πιστεύουμε πως πέρα από τους αντιπάλους μας στους αγωνιστικούς χώρους, έχουμε να αντιμετωπίσουμε κατευθυνόμενες ενορχηστρωμένες επιθέσεις, που σκοπό έχουν να στερήσουν από την λαοπρόβλητη Νίκη, τον λαό της.
Βέβαια τα βιολιά του χοντρού μαέστρου, όσο και αν προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, τελικά «βαρούν στον γάμο του …Καραγκιόζη».

Υ.Γ. Οι δέκα απεσταλμένοι «μπράβοι» του γνωστού οχετού «παράγοντα», που περίμεναν τον Στράτο Γιδόπουλο στα Γιαννιτσά μία ώρα πριν τον αγώνα και μία ώρα μετά, γνωρίζαμε την προέλευση και τον ρόλο τους, μόνο και μόνο από το συγκεκριμένο και χαρακτηριστικό υβρεολόγιο τους. 

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» Π.Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου