Σελίδες

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Καλύτερη η Νίκη Βόλου κέρδισε 2-1 την Κοζάνη

Αυτό που ήθελε το πέτυχε η Νίκη Βόλου στον αγώνα με την Κοζάνη, τη νίκη δηλαδή που την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι των τριών πρώτων θέσεων της βαθμολογίας.
Αν και οι κυανόλευκοι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, ήταν εμφανώς καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και ανέλαβαν από την αρχή τα ηνία του αγώνα. Το σκορ άνοιξε ο Μπουσινάκης στο 44' ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 54'. Στο 73' η Κοζάνη ευτύχησε να μειώσει σε 2-1 με αυτογκόλ του Τσερκέζου.
Παρά την βροχή αρκετός κόσμος έδωσε το "παρών" στο "Παντελής Μαγουλάς" και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός. Να σημειώσουμε πως η κερκίδα της Μαιάνδρου ήταν κλειστή για τους φιλάθλους της Νίκης λόγω εργασιών, ενώ φιλοξενήθηκαν σε αυτή μόνο οι λιγοστοί φίλοι της Κοζάνης.

Νίκη Βόλου: Μπαϊμάκης, Τσερκέζος (76’ Τσικνίδης), Καρακώστας, Παπαδήμας, Καλαμιώτης, Νάστος, Βλαχοκυριάκος (69’ Ντάνιτσιτς), Στουρνάρας, Μπουσινάκης, Ναβαρέτε, Όλιβερ (90’ Χρυσοχοΐδης)
Κοζάνη: Βούρας, Τρίψας Ι. (87’ Χριστοφορίδης), Τριψας Χ., Μικρτσιάν, Κάλφας, Παπαδόπουλος Κ., Χαματάι, Κυριακίδης (69’ Παπαδόπουλος Π.), Βασίλιεβιτς (69’ Πελέκας), Γκόβας, Μαρκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου