Σελίδες

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Νίκη - Μεταμόρφωση, βολιώτικη μονομαχία στο κλειστό της Ν. Ιωνίας

Την Κυριακή στις 6.00 το απόγευμα, Νίκη και Μεταμόρφωση αναμετρώνται στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ' Εθνικής.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από βαθμολογικής πλευράς, καθώς η Νίκη Βόλου βρίσκεται στην δεύτερη θέση και η Μεταμόρφωση στην τρίτη με δύο βαθμούς διαφορά.

Η Νίκη Βόλου θέλει να πετύχει άλλη μία νίκη στην έδρα της επί ενός δυνατού αντιπάλου, προκειμένου να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Αμπελώνα. Από την άλλη πλευρά η Μεταμόρφωση που πραγματοποιεί επίσης καλή πορεία, διανύει περίοδο φόρμας και προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Ένα ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε για την ομάδα του Γιώργου Ζαφειρούδη αφορά τον πλέι μέικερ Γρηγόρη Μυστηλιάδη, ο οποίος θρηνεί τον χαμό της αδερφή του και βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του. Η συμμετοχή του στον αγώνα είναι αμφίβολη και θα εξαρτηθεί από την ψυχολογική κατάσταση του παίκτη.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για τη Νίκη που διεκδικεί την άνοδο και φυσικά δεν έχει κανένα απολύτως περιθώριο απώλειας βαθμών. Μεγάλη αναμένεται να είναι και η προσέλευση του κόσμου, παρά το γεγονός ότι πολλοί φίλοι της Νίκης θα ταξιδέψουν για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σιμητόπουλος και Τζήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου