Σελίδες

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Νίκη Βόλου - Γ.Σ. Λαμία στο βόλεϊ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΒΟΛΕΪ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2 - 1ος  ΓΥΡΟΣ
Για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία βόλεϊ γυναικών, η Νίκη Βόλου υποδέχεται την Κυριακή 27/2/2011, στις 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας τον Γ.Σ. Λαμίας.
Ο τεχνικός της Νίκης κ. Κουτσογιάννης Μαρίνος, αναμένεται να παρατάξει τις: Ντινοπούλου Ερατώ, Τριπύλα Γλυκερία, Κολοβού Μαρίνα, Τσουρέα Ειρήνη, Αφέντου Ναυσικά, Αντωνίου Ελένη, Σύρου Ευαγγελία, Βλαχάκη Ιωάννα, Τσιακλάγκανου Μάγδα και Αντωνοπούλου Μαρία.
Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής: Α.Ε. Λάρισας-Φθία Λαμίας, Νίκη Βόλου-Γ.Σ. Λαμίας και Α.Ο. Σουφλαρίων-Γ.Σ. Ελασσόνας.
Στην τελική φάση για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας που θα κερδίσει το εισιτήριο απευθείας ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών, μετέχουν από τον 1ο όμιλο η Νίκη Βόλου και η Α.Ε. Λάρισας, από τον 2ο όμιλο ο Γ.Σ. Ελασσόνας και ο Α.Ο. Σουφλαρίων και από τον 3ο όμιλο η Φθία και ο Γ.Σ. Λαμίας.
Οι 6 ομάδες αγωνίζονται σε πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία από μηδενική βάση χωρίς δηλαδή να μεταφέρουν τα αποτελέσματα της Α΄ φάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου