Σελίδες

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο κόσμος της Νίκης Βόλου είναι παντού!

Δυναμική παρουσία των φιλάθλων της Νίκης 
σε δύο γήπεδα ταυτόχρονα!

Δύο σημαντικούς αγώνες έδωσαν την Κυριακή οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Η ομάδα ποδοσφαίρου αγωνίζονταν εκτός έδρας με την Δόξα Κρανούλας και η ομάδα μπάσκετ εντός με την Μεταμόρφωση.

Πολλοί φίλοι της Νίκης βρέθηκαν στην Κρανούλα με οργανωμένες εκδρομές και Ι.Χ. για να στηρίξουν την ομάδα ποδοσφαίρου, όμως και το κλειστό της Νέας Ιωνίας ήταν σχεδόν γεμάτο. Πόσες ομάδες άραγε έχουν αυτήν την πολυτέλεια; Να έχουν δηλαδή κόσμο σε δύο γήπεδα ταυτόχρονα!

Ο κόσμος της Νίκης έδειξε για μία ακόμη φορά το πόσο δεμένος είναι με τον ιστορικό σύλλογο της πόλης και την τεράστια δυναμική του. Η Νίκη Βόλου είναι από τις λίγες επαρχιακές ομάδες της Ελλάδας που έχουν τους δικούς τους αυθεντικούς και πολυάριθμους φιλάθλους. Πάντα πιστός ο κόσμος της Νίκης, από την ίδρυσή του συλλόγου το 1924 μέχρι σήμερα, στηρίζει την κυανόλευκη ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα, σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις κατηγορίες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός, ότι όσοι αθλητές και προπονητές έχουν περάσει από την ομάδα του Βόλου, ακόμα και οι αντίπαλοι, αναφέρονται με κολακευτικά σχόλια για τον θαυμαστό κόσμο της Νίκης. Θα πρέπει μάλιστα να επισημάνουμε πως δεν έχουν δει παρά μόνο ένα μέρος αυτού του κόσμου.

Πολύ σημαντικός είναι ο ρόλος των οργανωμένων που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας και έχουν γράψει τη δική τους οπαδική ιστορία. Οι Blue Angels και το Blue Club "Π. Ντοκούζης" συσπειρώνουν τους φιλάθλους της Νίκης, οργανώνουν την κερκίδα και δημιουργούν ατμόσφαιρα στα γήπεδα αντάξια των μεγάλων ομάδων. Την επόμενη Κυριακή οι δύο σύνδεσμοι θα ταξιδέψουν στα Γιαννιτσά για τον καθοριστικό αγώνα που δίνει η Νίκη με την Αναγέννηση. Απευθύνουν κάλεσμα στον κοσμό να σταθεί δίπλα στην ομάδα για να πετύχει τον στόχο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου