Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Με μεγάλη επιτυχία τα «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ»

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η πρώτη κολυμβητική ημερίδα που διοργάνωσε ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» με την επωνυμία «Α’ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2011» στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος».

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο οι μικροί κολυμβητές από 14 σωματεία της Θεσσαλίας και της Λαμίας, γνώρισαν την χαρά της συμμετοχής παίρνοντας μέρος για πρώτη φορά μέρος -πολύ από αυτούς- σε κολυμβητικούς αγώνες. Οι μικροί κολυμβητές ήταν αυτοί που αναδείχθηκαν στο σύνολό τους πρωταθλητές στην προσπάθεια. Από το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετείχαν 35 μικροί κολυμβητές οι οποίοι σημείωσαν καλές επιδόσεις και μάλιστα πολλοί από τους οποίους ένιωσαν την χαρά της επιβράβευσης παίρνοντας ένα μετάλλιο.

Η ημερίδα αφορούσε τις προπροαγωνιστικές κατηγορίες, δηλαδή παιδιά ηλικίας 8 και 9 ετών. Περίπου 400 παιδιά  συμμετείχαν στους αγώνες από 14 σωματεία της Θεσσαλίας και ένα της Λαμίας. Τα «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ» έχουν λάβει την έγκριση της διεξαγωγής τους από την ΚΟΕ, δίνοντάς τους έτσι έναν πιο επίσημο χαρακτήρα. Στόχος του συλλόγου είναι οι αγώνες αυτοί να καθιερωθούν ως μία γιορτή της κολύμβησης στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετοί επίσημοι οι οποίοι πραγματοποίησαν τις απονομές των παιδιών που ανέβηκαν στο βάθρο. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας και Αισωνίας κ. Νίκος Μαυρόπουλος, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, η δημοτική σύμβουλος Βόλου κ. Ζέττα Μακρή, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Απόστολος Παπατόλιας και Απόστολος Καναβός, ο Α’ αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιώργος Κατσαρός, ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας κ. Λευτέρης Χατζηστάμος.

Η Ερασιτεχνική Νίκη θέλει να ευχαριστήσει θερμά τα σωματεία που έλαβαν μέρος, τον Δήμο Βόλου όπως και τη διοίκηση του κολυμβητηρίου «Βασ. Πολύμερος», που συνέβαλαν στα μέγιστα στην επιτυχία των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου