Σελίδες

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ελασσόνα - Νίκη Βόλου το σημαντικό παιχνίδι στο βόλεϊ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2 - 1ος ΓΥΡΟΣ

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να διεξαχθεί, αύριο Σάββατο στις 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας ανάμεσα στον τοπικό Γ.Σ. Ελασσόνας και την πρωτοπόρο Νίκη Βόλου.

Με την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:
1) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3 β.
2) Γ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2 β.
3) Γ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ 2 β.
4) ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ 1 β.
5) Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 1 β.
6) Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ 0 β.

Η 2η αγωνιστική περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις: ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ – Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ, Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ – Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ και Γ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Με το πέρας της προετοιμασίας ο κυανόλευκος τεχνικός κ. Κουτσογιάννης Μαρίνος επέλεξε για την αποστολή στην Ελασσόνα τις αθλήτριες: Ντινοπούλου Ερατώ, Τριπύλα Γλυκερία, Κολοβού Μαρίνα, Τσουρέα Ειρήνη, Αφέντου Ναυσικά, Αντωνίου Ελένη, Μπουσδούκου Αντωνία, Βλαχάκη Ιωάννα, Τσιακλάγκανου Μάγδα, Τσαντοπούλου Φωτεινή, Κιλιντάρη Ευγενία και Αντωνοπούλου Μαρία.

Θυμίζουμε ότι, στην Β΄ και τελική φάση για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας που θα κερδίσει το εισιτήριο απευθείας ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών, μετέχουν από τον 1ο όμιλο η Νίκη Βόλου και η Α.Ε. Λάρισας, από τον 2ο όμιλο ο Γ.Σ. Ελασσόνας και ο Α.Ο. Σουφλαρίων και από τον 3ο όμιλο η Φθία και ο Γ.Σ. Λαμίας.

Οι 6 ομάδες αγωνίζονται ήδη σε πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία από μηδενική βάση χωρίς δηλαδή να μεταφέρουν τα αποτελέσματα της Α΄ φάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου