Σελίδες

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Νίκη Βόλου 1-0


Νέα εκτός έδρας ήττα για τη Νίκη Βόλου που πλέον απομακρύνεται από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Αναγέννηση στο πρώτο ημίχρονο έλεγχε το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 39' με τον Παναγιωτόπουλο. Στην επανάληψη η Νίκη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Φάσεις- γκολ
Στο 12’ σέντρα του Σουλίδη από τα αριστερά βρίσκει τον  Μήτσικα που κάνει το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα όμως πέρασε ξυστά άουτ.
Στο 34’ μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν ο Πεχλιβανίδης πέρασε από τα αριστερά έβγαλε μόνο στην περιοχή τον Παναγιωτόπουλο που από το ύψος της μικρής περιοχής ανενόχλητος σούταρε όχι καλά άουτ.
Στο 39’ κόρνερ για την Αναγέννηση Γιαννιτσών , από τα δεξιά , το εκτέλεσε ο Σουλίδης ο Παναγιωτόπουλος μέσα από την περιοχή πηδά ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά πετυχαίνει το 1-0 στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά της εστίας της ομάδας του Βόλου.
Στο 45’ σουτ του Danivic  από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε άνετα ο Κελπέκης.
Β’ ημίχρονο
Στο  57’ νέο κόρνερ για την Αναγέννηση και πολύ κοντά στο να πετύχει το 2ο τέρμα της. Το εκτέλεσε ο Σουλίδης, ο Ιασωνίδης έπιασε την κεφαλιά η μπάλα πριν περάσει την γραμμή απομάκρυνε ο Παπαδήμας  πριν το κεφάλι του Παναγιωτόπουλο.
Στο 71’ ο Σουλίδης θα παίξει το 1-2 με τον Θανόπουλο , θα περάσει μέσα στην περιοχή θα σουτάρει η μπάλα πριν περάσει την γραμμή θα απομακρυνθεί από τον Στουρνάρα.
Στο 77’ μεγάλη στιγμή για τον Βόλο με τον Πέτρα να πασάρει μετά από λάθος αμυντικού στον Danicic που από κοντά σούταρε άουτ.
Στο 86’ σουτ του Καλαμιώτη μετά από αμυντική σύγχυση μπλόκαρε ο Κελπέκης

Διαιτητής Πουλήμας (Κέρκυρας)
Βοηθοί : Κατσούρης- Δράμπαλος (Κέρκυρας)
Κίτρινες : Μπουσινάκης (31’), Νάστος (57’), Παναγιωτόπουλος (73’), Αποστολόπουλος (85), Φωτιάδης (87’),
Κόκκινες : Κυπτίου 2η κίτρινη (54’93’),

Αναγέννηση (Μπίλης): Κελπέκης, Αποστολόπουλος, Πεχλιβανίδης, Βέργος, Σεμερτζίδης(67’ θανόπουλος), Μητσικας, Σουλίδης, Ιορδανίδης Γ(68’ Φωτιάδης), Καραμανλής, Παναγιωτόπουλος(88’ Ιορδανίδης Ν), Ιασωνίδης.
Νίκη Βόλου(Ντοβενταν): Μπαιμάκης, Νάστος(80’ Τσικνίδης), Μακράκης, Μπουσινάκης(65’ Βλάχος), Παπαδήμας, Navarpete(60’ Καλαμιώτης), Danicic, Τσερκέζος, Κυπτίου, Στουρνάρας, Πέτρας.

Πηγή: www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου