Σελίδες

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ένα τριήμερο στις επάλξεις

Ένα τριήμερο γεμάτο αγώνες και εκδηλώσεις αρχίζει για την αγαπημένη μας ομάδα.

Αρχίζουμε την Παρασκευή με τον ετήσιο χορό της Ερασιτεχνικής Νίκης στο κέντρο See You, όπου και το Niki Volou News θα βρίσκεται εκεί. Συμμετέχουμε ενεργά σε όλες της εκδηλώσεις της Νίκης, στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλό της ομάδας. Θέλουμε όλα τα τμήματα να πρωταγωνιστούν, να ακούγεται το όνομα της Νίκης παντού όπως αρμόζει στον μεγάλο σύλλογο. Όπως γεμίσαμε όλα τα γήπεδα, το "Παντελής Μαγουλάς", το κλειστό γυμναστήριο και το κολυμβητήριο, αύριο ο κόσμος της Νίκης θα γεμίσει και το See You.

Το Σάββατο στις 3:00 μ.μ. έχουμε τον αγώνα ποδοσφαίρου της Νίκης με την Κοζάνη στο "Παντελής Μαγουλάς". Ο κόσμος της Νίκης δίνει δυναμικό "παρών" σε όλους τους αγώνες, έχει μάθει να στηρίζει την ομάδα στα δύσκολα και να μην τα παρατάει ποτέ. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Ολοκληρώνουμε την Κυριακή στις 6:00 το απόγευμα την παρουσία μας στα γήπεδα, με τον αγώνα μπάσκετ Νίκης - Αιγινιακού στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Φέτος έχουμε την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών και με την βοήθεια του κόσμου διεκδικούμε την άνοδο, η οποία πιστεύουμε ότι μας ανήκει.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΑΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου