Σελίδες

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Την Κοζάνη υποδέχεται η Νίκη Βόλου με πολλά προβλήματα

Τη νίκη πάση θυσία πρέπει να πετύχει αύριο η Νίκη Βόλου στο "Παντελής Μαγουλάς" όπου στις 3.00 μ.μ. υποδέχεται την ομάδα της Κοζάνης. Οι δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες άφησαν πίσω στη βαθμολογία το συγκρότημα του Βέλικο Ντόβενταν που πλέον δεν έχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών.
Με προβλήματα κύλισε η προετοιμασία των κυανολεύκων ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα, καθώς πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Το σίγουρο είναι ότι θα λείψουν οι τιμωρημένοι Ηλίας Μακράκης, Στέλιος Μαϊστρέλλης και Κώστας Κυπτίου. Από κει και πέρα αμφίβολοι είναι οι Γιάννης Τσάγκαρης, Αντώνης Σωτρίνης και Άντε Ντάνισιτς οι οποίοι νιώθουν κάποιες ενοχλήσεις και στη σημερινή προπόνηση πραγματοποίησαν ατομικό πρόγραμμα. Στους απόντες προστίθεται και ο στρατευμένος Παναγιώτης Πετράς, διότι δεν κατέστη εφικτό να του εξασφαλισθεί εκ νέου άδεια.
Προβλήματα απουσιών έχουν όμως και οι φιλοξενούμενοι αφού θα παραταχθούν χωρίς τους στρατευμένους Κωνσταντάρα, Τραυλό και τον τιμωρημένο Τοπούζη, ενώ αμφίβολος είναι ο Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου