Σελίδες

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Θετικός ο απολογισμός του πρώτου γύρου

Για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης


Το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Αμπελώνα. Η βολιώτικη ομάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ο στόχος της δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης και την άνοδο στην Β΄Εθνική.

Με την έλευση ενός ικανού προπονητή όπως είναι ο Γιώργος Ζαφειρούδης και την απόκτηση παικτών με εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες (Ζαρογιάννης, Θυμνιός, Μυστηλιάδης), η Νίκη δημιούργησε ένα δυνατό σύνολο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Αυτό δείχνουν άλλωστε και τα μέχρις στιγμής αποτελέσματα, με την βολιώτικη ομάδα να έχει καταφέρει να συνδυάσει το καλό θέαμα με την ουσία που είναι οι νίκες.

Ο απολογισμός της Νίκης στον πρώτο γύρο σε σύνολο δεκατριών αγώνων είναι 11 νίκες και δύο ήττες. Στην έδρα της έχει διατηρήσει το απόλυτο, δηλαδή έξι νίκες, ενώ ηττήθηκε σε δύο από τα επτά εκτός έδρας ματς.
Στο σκοράρισμα, οι κυανόλευκοι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του ομίλου έχοντας σημειώσει 1017 πόντους, ενώ η άμυνά τους είναι η τρίτη καλύτερη με 835 πόντους παθητικό.

Οι σκόρερ της ομάδας
Οι περισσότεροι πόντοι της Νίκης προέρχονται από τους ψηλούς της, με τον Χρήστο Ζαρογιάννη να έχει σημειώσει 244 πόντους και τον Ναούμ Θυμνιό 183. Εντυπωσιακή είναι επίσης και η επίδοση του Θανάση Κουτίνα από την περιφέρεια, ο οποίος έχει πετύχει 170 πόντους και 35 τρίποντα. Αναλυτικά οι πόντοι των παικτών της Νίκης όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα στατιστικών του μπάσκετ www.localbasket.gr:

1. Χ. Ζαρογιάννης 244
2. Ν. Θυμνίος 183
3. Θ. Κουτίνας 170 (35)
4. Π. Τσώλης 149 (14)
5. Α. Σαμαράς 87 (12)
6. Γ. Μυστηλιάδης 82 (10)
7. Μ. Αναγνωστόπουλος 30
8. Α. Χριστομάνος 21
9. Χ. Αναγνωστόπουλοος 21
10. Λ. Στάμος 9
11. Γ. Τσακλάγκανος 7
12. Μ. Μαυρογιάννης 6
13. Μ. Καραμανώλης 5
14. Σ. Καραμανλής 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου