Σελίδες

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ» Π.Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλοι εμείς που βρισκόμαστε δίπλα στον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε., κ. Στράτο Γιδόπουλο, παρατηρούμε ανήμποροι, να τον βλέπουμε μόνο του στην ουσία, να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ομάδας.

Στην τελευταία γενική συνέλευση, ο Στράτος Γιδόπουλος ήταν ξεκάθαρος πως δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς την δική μας συνδρομή και ζήτησε να τον βοηθήσουμε, αντιμετωπίζοντας στο ελάχιστο, τα λειτουργικά έξοδα.

Παρά τις υποσχέσεις κάποιων για την δημιουργία επιτροπής που θα φρόντιζε να βρει τους πόρους, δεν έγινε τίποτε, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που απαρτίζουν το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, να μην έχουν πλέον την δυνατότητα, να καλύψουν ακόμη και τις δαπάνες που είναι απαραίτητες για την λειτουργία ενός ερασιτεχνικού συλλόγου.

Το μέγεθος της Νίκης Βόλου και ο κόσμος που την λατρεύει, είναι ανεπίτρεπτο να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάποιες οικονομικές  απαιτήσεις, που έχουν να κάνουν με την λειτουργία των καθημερινών αναγκών.

Οι 2-3 Βολιώτες που οικονομικά βοηθούσαν την ομάδα, έχουν υπερβεί τις δυνατότητές τους και πλέον χωρίς την συμμετοχή όλων, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Σήμερα η Νίκη μας, κάνει την αντεπίθεση για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Σ’ αυτόν τον αγώνα θα πρέπει όλοι να συνδράμουμε, αν δεν θέλουμε να χάσουμε το τρένο της ανόδου.

Οι απαιτήσεις των καιρών, δεν μας επιτρέπουν να μένουμε στα λόγια και στις υποσχέσεις.
Ας γίνει πράξη η αυτοδιαχείριση της ομάδας και ο καθένας ας συνδράμει με τις δυνατότητες που έχει, συμμετέχοντας ουσιαστικά στην αναγέννησή της.

Αν αυτό άμεσα δεν συμβεί, εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε και ο καθένας μας ας αναλάβει τις ευθύνες του, με ότι επακόλουθο έχει αυτό,  απέναντι στην ιστορία της Νίκης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου