Σελίδες

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι δύο προπονητές προέβησαν στις εξής δηλώσεις για το παιχνίδι:

Βέλικο Ντόβενταν (Νίκη Βόλου): Ο αγώνας σήμερα κρίθηκε από μια στημένη φάση. Σήμερα είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, ήταν ένα ντέρμπι που ήθελαν και οι δύο ομάδες την νίκη. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, εύχομαι καλή συνέχεια στον συνάδελφο και στην ομάδα των Γιαννιτσών.

Λεωνίδας Μπίλης (Γιαννιτσά): θα ήθελα να ξεκινήσω με κάτι άλλο σήμερα. Θέλω να αναφερθώ σε ένα σύνθημα σήμερα που ακούστηκε από τα παιδιά στην κερκίδα, για τον άνθρωπο που δίνει τα πάντα για την ομάδα και δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Δελιορίδη. Αυτός είναι το «παλικάρι» που έχει πάρει όλες τις αποφάσεις από την έλευσή μου και μετά, για να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστή, αυτά για τον μεγαλομέτοχό μας. Θέλω επίσης να αναφερθώ στον κόσμο μας σήμερα που ήρθε στο γήπεδο και όπως φαίνεται γεμίζει το γήπεδο από αγωνιστική σε αγωνιστική. Αυτό το θέλουμε σαν ομάδα, το χρειαζόμαστε καθώς μας δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη για την συνέχεια.
Όσο αφορά το παιχνίδι, δεν έγινε καλό παιχνίδι, ο λόγος είναι απλός όπως επισήμανε και ο συνάδελφος, είναι το άγχος. Σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος  το αποτέλεσμα κρίνει την συνέχεια και αν είναι αρνητικό μένεις εκτός τροχιάς. Δύο ιστορικές ομάδες όπως είναι η Νίκη Βόλου και τα Γιαννιτσά είχαν δύο βαθμούς διαφορά, έχοντας τους ίδιους στόχους διεκδικούσαν το μέλλον τους. Εμείς ήμασταν λίγο πιο τυχερή και ίσως καλύτερη από τον αντίπαλο, παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος πετυχαίνοντας το γκολ αλλά έχοντας και δύο καλές ευκαιρίες. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κακό , δεν ήμασταν καλή, χωρίς κυκλοφορία της μπάλας, οπισθοχωρήσαμε για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Λίγο η απειρία κάποιον παικτών μου, το άγχος και ότι δεν τράβηξαν οι αλλαγές που κάναμε ενώ είχαμε πει να παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε άλλαξαν την ροή του παιχνιδιού και κλιστήκαμε πίσω. Τέλος καλό όλα καλά όμως, πήραμε τους βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά , έδειξαν με τον χαρακτήρα τους ότι το πιστεύουν, ότι είναι δυνατοί μείναμε για μια Κυριακή ακόμα χωρίς να δεχτούμε γκολ και αυτό λέει πολλά. Ο χρόνος είναι σύμμαχος μας και γινόμαστε καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Πηγή: www.matiespellas.gr

1 σχόλιο: