Σελίδες

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

"Ψυχωμένη" η Νίκη στην Επανωμή

Ένα από τα κρισιμότερα και σημαντικότερα φετινά παιχνίδια για την επιστροφή της στην ανώτερη κατηγορία, δίνει η Νίκη Βόλου, που ταξιδεύει στην Επανωμή.

Οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στις νίκες με το 2-1 επί της Κοζάνης, δείχνοντας κυρίως καλή ψυχολογία και αποφασιστικότητα μέσα στο γήπεδο. Αυτά τα στοιχεία έχει καταφέρει να περάσει στους ποδοσφαιριστές ο Βέλικο Ντόβενταν, που αποφεύγει τις πολλές δηλώσεις και κατάφερε να δώσει στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν ότι έχουν δυνατότητες για να τα καταφέρουν και να δικαιώσουν τους φιλάθλους αλλά και τους εαυτούς τους. Το πάθος και η αγωνιστικότητα που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο η Νίκη δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους φιλάθλους, που χειροκρότησαν στο τέλος και τους εμψύχωσαν ακόμα πιο πολύ, ζητώντας να τα δώσουν όλα για το διπλό.

ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ: Στη Νίκη γνωρίζουν καλά ότι απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα με πολλά προβλήματα, τόσο οικονομικά όσο και διοικητικά. Επίσης θα βρουν μια ομάδα που μέχρι τώρα έδειξε ότι δυσκολεύεται πολύ να κερδίσει στο γήπεδό της. Από την άλλη αντιμετωπίζουν μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας κι εφόσον δεν προσέξουν, μπορεί να  χάσουν ένα παιχνίδι, για το οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια. Όλα αυτά όμως τους αφήνουν ανεπηρέαστους, διότι πιστεύουν ότι όλα θα εξαρτηθούν από την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι ίδιοι στο γήπεδο. Γι΄ αυτό ακριβώς ο Ντόβενταν αποφεύγει τις δηλώσεις, θέλοντας να προετοιμάσει την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα για το ντέρμπι κορυφής.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Η Νίκη δε θα είναι μόνη της στην Επανωμή. Τόσο οι φίλαθλοι από τη Νέα Ιωνία, όσο και κόσμος από τη Θεσσαλονίκη, θα μεταβεί για να βοηθήσει. Άλλωστε, οι σύνδεσμοι Blue Angels και Blue Club "Π. Ντοκούζης" διοργανώνουν εκδρομές και εξέδωσαν ανακοινώσεις που καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών".

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου