Σελίδες

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τι γίνεται με την ΠΑΕ;

Στο απόλυτο κενό βρίσκεται η Νίκη Βόλου αφού οι όποιες εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν προχώρησαν για να γίνει κάτι ουσιαστικό. Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης έχουν παραιτηθεί και δεν υπάρχει κάποιος για να τρέξει τα ζητήματα της ομάδας, την ίδια ώρα που πολλές είναι οι εκκρεμότητες με τους ποδοσφαιριστές.

Μετά την πρόθεση των υπολοίπων μετόχων πλην του Στράτου Γιδόπουλου να παραχωρήσουν το ποσοστό τους που δεν είχε αντίκρισμα, αλλά και το ενδιαφέρον ενός Βολιώτη κατασκευαστή που στη συνέχεια αποσύρθηκε, δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή που να δείχνει το δρόμο για να βγει η ιστορική ομάδα της Μαγνησίας από το αδιέξοδο.

«Όλοι κάνουν πίσω» δήλωσε ο Στράτος Γιδόπουλος ο οποίος εδώ και εβδομάδες έπαψε να ασχολείται με τα διοικητικά της ΠΑΕ και έκανε γνωστό πως είναι διατεθειμένος να πουλήσει ή να παραχωρήσει τις μετοχές του.

Το μόνο που απομένει πλέον, είναι η ανοιχτή συγκέντρωση που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του συνδέσμου Blue Club "Π. Ντοκούζης", με την συμμετοχή της Ερασιτεχνικής Νίκης, φορέων, πολιτικών και φιλάθλων για να βρεθεί κάποια λύση στο διοικητικό πρόβλημα της ομάδας. Η συγκέντρωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

1 σχόλιο:

  1. εφοσον δεν ερχετε κανενας να αγορασει κυριε γιδοπουλε δε θα σου κανουμε τη χαρη να συνεχισεις εσυ.. το πολυ πολυ θα γινει ομαδα λαικης βασης και με την βοηθεια του ερασιτεχνη και καποιων αλλων επιχειρηματιων του βολου η δουλεια μας θα γινει.. τα παντα για να καθαρισει η ομαδα απο την βρωμα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή