Σελίδες

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Άδικη ήττα από την Ελασσόνα για την ομάδα βόλεϊ της Νίκης

Με πολλά παράπονα για τη διαιτησία

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΒΟΛΕΪ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2 - 1ος  ΓΥΡΟΣ
Το αήττητο της Νίκης Βόλου για 11 σερί ματς, σταμάτησε τελικά στην Ελασσόνα καθώς για  την 2η αγωνιστική της τελικής φάσης του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ οι κυανόλευκες γνώρισαν άδικη ήττα από τον τοπικό Γυμναστικό με 3-2 σετ (16-25, 17-25, 25-22, 25-23, 15-10).

Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Α΄ διαιτητής κ. Χαρδαλίδης Νικόλαος που βλέποντας την Νίκη Βόλου να επικρατεί εύκολα στα δύο πρώτα σετ ανέλαβε δράση και με συνεχή προκλητικά και καθοριστικά σφυρίγματα «κατέσφαξε» τις κυανόλευκες χαρίζοντας μια απρόσμενη νίκη στις γηπεδούχες! Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου προτίθεται βεβαίως να καταγγείλει εγγράφως τον εν λόγω ρέφερι ενώ θα ζητήσει και την παραδειγματική τιμωρία του από τον αρμόδιο Σύνδεσμο.
Συνθέσεις ομάδων
Γ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου Βάιος): Κιούση Γεωργία, Παναγιώτου Άννα, Αβρανά Αγλαΐα, Κασσελούρη Μαρία, Μπούσια Χάιδω, Παπαϊωάνου Ειρήνη, Πλιάκα Βασιλική, Αλέξη Πολυξένη, Μπούσια Σοφία, Τσιουργκάνου Αλεξάνδρα, Ζιάκου Ευγενία. 
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Κουτσογιάννης Μαρίνος): Ντινοπούλου Ερατώ, Τριπύλα Γλυκερία, Κολοβού Μαρίνα, Τσουρέα Ειρήνη, Αφέντου Ναυσικά, Αντωνίου Ελένη, Καρδαμανίδου Μαρία, Βλαχάκη Ιωάννα, Τσιακλάγκανου Μάγδα, Τσαντοπούλου Φωτεινή, Κιλιντάρη Ευγενία, Αντωνοπούλου Μαρία.

Θυμίζουμε ότι, στην Β΄ και τελική φάση για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας που θα κερδίσει το εισιτήριο απευθείας ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών, μετέχουν από τον 1ο όμιλο η Νίκη Βόλου και η Α.Ε. Λάρισας, από τον 2ο όμιλο ο Γ.Σ. Ελασσόνας και ο Α.Ο. Σουφλαρίων και από τον 3ο όμιλο η Φθία και ο Γ.Σ. Λαμίας.
Οι 6 ομάδες αγωνίζονται ήδη σε πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία από μηδενική βάση χωρίς δηλαδή να μεταφέρουν τα αποτελέσματα της Α΄ φάσης.

1 σχόλιο:

  1. den pirazei koritsares h anodos einai dikh mas oti kai na ginei emeis tha aneboume. oloi konta sta koritsia magkes

    ΑπάντησηΔιαγραφή