Σελίδες

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Μεγαλώνει η παρέα του Niki Volou News

Το Niki Volou News διανύει τον δεύτερο μήνα λειτουργίας του και απ' ότι φαίνεται έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Εκατοντάδες έγιναν οι φίλοι μας που επισκέπτονται καθημερινά το blog, για να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα της ομάδας της καρδιάς μας. Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι 20.000 προβολές που έχει η σελίδα μέσα σε ενάμιση μήνα.

Όπως έγινε το "μπαμ" με τον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star FM, που από την πρώτη στιγμή τον αγκάλιασε ο κόσμος της Νίκης Βόλου, δείχνοντας την ανάγκη υπήρχε για ενημέρωση από τον πιο μεγάλο λαό της μεγαλύτερης ομάδας της Μαγνησίας, έτσι και το Niki Volou News τυγχάνει αντίστοιχα δυναμικής στήριξης.

Ότι καινούργιο δημιουργεί αυτή η ομάδα είναι σίγουρο ότι θα έχει επιτυχία, με αυτόν τον λαό και με αυτήν την κληρονομιά!

Όμως, το Niki Volou News δεν λειτουργεί από μόνο του. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε λοιπόν τους μόνιμους πλέον αναγνώστες μας, που επισκέπτονται καθημερινά το blog και μας στέλνουν τα μηνύματά τους, τα σχόλια και τις ειδήσεις τους. Τους φίλους αναγνώστες μας που βοήθησαν στο να γίνει γνωστό το Niki Volou News όπως και τα βολιώτικα blogs. Επίσης, την ΠΑΕ Νίκη και την Ερασιτεχνική Νίκη για τα δελτία τύπου και το υλικό που μας στέλνουν, τους συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων Blue Angels και Blue Club "Π. Ντοκούζης" για την συνεργασία τους.

Άλλωστε αδέρφια ο σκοπός μας είναι ο ίδιος. Η ενημέρωση για το μεγαλείο της ομάδας μας, η διάδοση της ιδέας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και η επέκτασή της!

nikivolounews.blogspot.com

2 σχόλια: